Ajankohtaista

14/06
2018

Yhteishaussa hyväksytyt opiskelijat, jotka ovat antaneet nimen julkaisuluvan.

 

Maatalousalan perustutkinto, eläintenhoidon osaamisala/Paimio

 1. Bamberg, Riikka

 2. Busk, Kaisa

 3. Grönroos, Siiri

 4. Haapahuhta, Jenni

 5. Jalo, Elina

 6. Jokinen, Eveliina

 7. Kuusisto, Emma-Sofia

 8. Kyynäräinen, Jaana

 9. Laaksonen, Minttu

 10. Laiho, Iida

 11. Latvakangas, Nova

 12. Lehtonen, Tia

15/03
2018

Haaveiletko lähihoitajan, floristin, metsurin tai vaikka eläintenhoitajan ammatista? Tutustu koulutustarjontaamme ja hae nyt joustavasti opiskelemaan Liviaan.

Eri alojen koulutustarjontaan pääset tutustumaan sivun vasemmassa reunassa olevasta koulutustarjontaosiosta.

12/06
2018

Haluaisitko työskennellä metsänhoitotehtävissä, viheralueiden ylläpitotehtävissä, kausityöntekijänä viheralueilla mm. kiinteistöhuollossa tai mökki- ja omakotitalkkarina?

06/06
2018

Haluaisitko hoitaa tuotantoeläimiä  ja hevosia työksesi? Ammattiopisto Livian Maaseutuopistossa käynnistyy syksyllä 2018 töihin maatilalle eläintenhoitajaksi -työvoimakoulutus, haku käynnissä nyt osoitteessa te-palvelut.fi. Lue lisää  koulutuksesta täältä.

03/01
2018

Ammattiopisto Livia käynnistää yhteistyössä ProAgrian ja Axxell Brusabyn kanssa Luomumpi Varsinais-Suomi -tiedonvälityshankkeen luomutuotannon käytännöistä ja mahdollisuuksista. Hankkeen tavoitteena on lisätä luonnonmukaisesta ja ympäristöystävällisestä maatalous- ja puutarhatuotannosta kiinnostuneiden ja jo alalla toimivien henkilöiden tietoisuutta luomutuotannosta sekä rakentaa uusia toimintamalleja. Hankkeen aikana tullaan järjestämään maakunnallisia tiedotustilaisuuksia ja tapahtumia luomuun liittyen.

28/09
2012

Katso liitteen esite.

Tilaa syöte Ajankohtaista

Ammattiopisto Livia © 2018