Jatkuva haku

Koulutusten hakuajankohdat on määritelty koulutusalojen esittelyissä tutkintokohtaisesti. Hae haluamaasi koulutukseen suoraan esittelysivuilla olevien hakulinkkien kautta. Tutustu tarvittaessa hakuohjeisiin täältä. Koulutustarjontaamme pääset vasemmalla olevasta koulutustarjonta-valikosta.

Tarvittaessa voit jättää avoimen koulutushakemuksen alla olevien linkkien kautta, jos olet kiinnostunut hakeutumaan ammatilliseen koulutukseen, mutta et vielä tiedä, mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii.  Sinuun ollaan yhteydessä kahden viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta. Kesän aikana sekä ruuhka-aikoina yhteydenottoaikataulu voi poikkeuksellisesti olla hitaampi. Hakemuksesi on voimassa kaksi kuukautta.

 

Avoin koulutushakemus Maaseutuopistoon: Tuorla/Kaarina ja Paimio. Metsäalan, eläinalan, puutarha-alan, maatalousalan sekä luonto- ja ympäristöalan koulutukset.

JATKUVA HAKU 

 

Avoin koulutushakemus kalatalous- ja ympäristöopistoon: Parainen. Kalatalousalan sekä luonto- ja ympäristöalan koulutukset.

JATKUVA HAKU 

 

Hakeminen Sosiaali- ja terveysopistoon: Kaarina

JATKUVA HAKU  


Mikäli sinulla on ongelmia koulutukseen hakemisen kanssa, ota yhteys opintotoimistoon:


Ammattiopisto Livia © 2020