Ruokailu ja asuminen oppilaitoksessa

ASUMINEN OPPILAITOKSESSA

Nuorisopuolen perustutkinto-opiskelijoiden on mahdollista ottaa tarvittaessa maksuton asuntolapaikka oppilaitoksesta. Majoittuvat opiskelijat täyttävät asuntolasopimuksen ja asuntolapaikka myönnetään aina lukukaudeksi kerrallaan. Majoitustiloja on Paimion, Paraisten ja Tuorlan toimipaikoissa. Sosiaali- ja terveysopistossa Kaarinassa ei ole majoitusmahdollisuutta.

Kalatalous- ja ympäristöopiston asuntolassa Paraisilla majoitutaan kahden hengen huoneisiin, jotka muodostavat kahdeksan hengen soluja. Kullakin solulla on yhteinen keittiö- ja oleskelutila, suihkutila, kaksi WC:tä ja kuivaushuone.

Maaseutuopiston Paimion toimipaikassa opiskelijat majoittuvat pääasiassa asuntolakerroksen kahden hengen huoneissa. Asuntolassa on yhteiset wc- ja suihkutilat. Opiskelijoilla on käytössä yhteiskeittiö, jossa on peruskodinkoneet. Tyttöjen ja poikien majoitustilat ovat eri rakennuksissa.

Tuorlan toimipaikassa opiskelijat asuvat neljän huoneen soluasunnoissa, joissa on kahden hengen huoneita. Jokaisessa solussa on yhteinen keittiö sekä yhteiset wc:t, suihkuhuone ja kuivaushuone. Yhteisten tilojen varusteluun kuuluvat peruskodinkoneet ja -huonekalut.

Toimipaikkojen opiskelijahuoneista löytyy kirjoituspöytä, tuoli ja sänky patjalla. Opiskelijat tuovat omat liinavaatteet, peiton ja tyynyn sekä ruuanlaitto- ja ruokailuvälineet. Opiskelijoilla on käytössä myös saunat sekä langaton nettiyhteys.

Asuntolanohjaajat huolehtivat asumisrauhan säilymisestä ja yleisestä järjestyksestä majoitustiloissa koulupäivän jälkeen. Viikonloppuisin asuntoloissa voi olla vain asuntolanohjaajan luvalla.

Aikuisopiskelijoille majoitus on pääsääntöisesti maksullista.

RUOKAPALVELUT

Nuorisopuolen perustutkinto-opiskelijat saavat koulupäivinä maksuttoman aterian. Luonnonvara-alalla (metsä-, maatalous-, eläin- sekä puutarha-ala) aterioihin kuuluu aamupala, lounas ja päivällinen; kalatalouden, luonto- ja ympäristöalan sekä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoilla maksuton ateria on lounas. Ruokailuista vastaa Maaseutuopiston Tuorlan ja Paimion toimipaikoissa omat keittiöt Tähkä ja Tammitupa.  Kalatalous- ja ympäristöopistossa Paraisilla ruoka tulee Paraisten kaupungin henkilöstöruokalasta ja Sosiaali- ja terveysopiston ruoka tulee Kaarinan kaupungilta. Ruokalistat löytyvät livia.fi–sivulta.

Aikuisopiskelijoille ruokailu on pääsääntöisesti maksullista.


Ammattiopisto Livia © 2018