Työvoimakoulutus

Ammattiopisto Liviassa järjestetään myös työvoimakoulutusta puutarha-, metsä- ja maatalousalalla sekä sosiaali- ja terveysalalla. Ammatillisen työvoimakoulutuksen tavoitteena on usein suorittaa perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinto tai tutkinnon osa. Ammatillinen työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuutensa.

Haussa olevat tutkintotavoitteiset työvoimakoulutukset:

  • Puutarha-alan perustutkinto, viheralan osaamisala, osatutkinto. Koulutus alkaa alkuvuodesta 2020 ja kestää kevääseen 2021. Hakuaika 12.12. asti. Lisätietoa täältä.
  • KALASTA ITSELLESI AMMATTI - kalatalouden perustutkinto/osatutkinto. Koulutus alkaa helmikuussa 2020, hakuaika 31.12.2019 asti. Lisätietoa täältä.
  • Lähihoitajakoulutus, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, suunnattu maahanmuuttajataustaisille henkilöille. Koulutus alkaa 16.3.2020, hakuaika 10.1.2020 asti. Lisätietoa täältä.

Työ- ja elinkeinotoimisto päättää opiskelijoiden valitsemisesta työvoimakoulutukseen. Opiskelijaksi voidaan valita koulutukseen ja sen tavoitteena olevaan ammattiin tai tehtävään soveltuva henkilö, jolla on työ- ja elinkeinotoimiston toteama koulutustarve.

Lisätietoa tutkintotavoitteisista työvoimakoulutuksista koulutussuunnittelija Mia Jokiselta mia.jokinen@livia.fi tai p. 050 3211040.

Tutkintoon johtamattomat muut työvoimakoulutukset järjestää Peimarin koulutus Oy. Lisätietoa jaakko Kuusvuorelta jaakko.kuusvuori@livia.fi tai p. 0500525493.


Ammattiopisto Livia © 2019