Aikuisille

Livian koulutustarjonta aikuisille.

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖN AMMATTITUTKINTO 150 osp

28.8.19-15.12.2020 Hoito- hoiva- ja kasvatusalalla toimija:Tule päivittämään/hankkimaan mielenterveystyön lisäosaamista!

                Kuva Ukko Juntunen

TAVOITTEET

PERHEPÄIVÄHOITAJA- Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, perhepäivähoidon osaamisala

20.9.2019

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon, perhepäivähoitajan osaamisalan suorittanut osaa toteuttaa monipuolista ja lapsen tarpeista lähtevää varhaiskasvatusta vastuullisena kasvattajana. Hän on aktiivinen yhteistyössä perheiden ja muun yhteistyöverkoston kanssa.

KOHDERYHMÄ
Tutkinto on tarkoitettu perhepäivähoitajana työskenteleville tai sellaiseksi haluaville.

Puutarha-alan perustutkinto/osatutkinto, iltaopetus

Koulutuksen ajankohta on 24.10.2019-11.6.2020.

Koulutuksessa opiskellaan yksi pakollinen tutkinnon osa puutarha-alan perustutkinnosta, työskentely puutarha-alalla sekä yksi valinnainen tutkinnon osa, yrttien tuottaminen. Lisäksi viherrakentamisen kasvien käyttäminen pihasuunnittelussa -tutkinnon osasta opiskellaan yksittäisiä osioita.

KASVATUS- JA OHJAUSALAN AMMATTITUTKINTO

13.5.2019 - 26.2.2021

TAVOITE
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia erilaisissa kasvatus-, opetus- ja ohjausalan toimintaympäristöissä.

 

KOHDERYHMÄ
Tutkinto on tarkoitettu henkilölle, jolla on aiempaa koulutusta ja/tai työkokemusta ohjaus- ja kasvatusalan tehtävistä ja haluavat suorittaa ammattitutkinnon. 

Hedelmä- ja vihannesosastomestariksi oppisopimuskoulutuksella

Koulutus alkaa 26.8.2019. Kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan.

Ammattiopisto Livia järjestää hedelmä- ja vihannesosastoilla työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä. 

Kalamestariksi oppisopimuskoulutuksella

Koulutus alkaa 12.8.2019. Kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan. Arvioitu kesto noin vuoden.

Ammattiopisto Livia järjestää kalapalvelutiskillä työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä.  Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu kalatalouden perustutkinnon seuraaviin tutkinnon osiin:

Töihin viher- ja metsäalalle -työvoimakoulutus

2.9.2019 - 7.5.2020

Koulutus on suunnattu viher- ja metsäalasta kiinnostuneille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville, alalle soveltuville henkilöille. Alan aikaisempaa koulutusta tai työkokemusta ei edellytetä. Maahanmuuttajien tulee selviytyä opinnoista suomen kielellä. Ajokortti välttämätön.

KUOLEVAN IHMISEN HOITAMINEN-Vanhustyön erikoisammattitutkinnon osa

11.10.2018 - 23.5.2019

Laadukas hoito ja sen järjestäminen hoitopolun eri vaiheissa vaatii suunnittelua ja osaamista. Sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöihin tarvitaan kuolevan ihmisen hoitamiseen perehtyneitä työntekijöitä.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Aikuisille

Ammattiopisto Livia © 2019