Aikuisille

Livian koulutustarjonta aikuisille.

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖN ERIKOISAMMATTITUTKINTO 180 osp

Tutkintokoulutus tulossa syksyllä 2020

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii erilaisissa mielenterveys- ja päihdetyön erityistä osaamista vaativissa tehtävissä sosiaali- ja terveysalalla. Mielenterveys- ja päihdetyön

VAMMAISALAN ERITYISOHJAAJA JA TYÖVALMENTAJA -kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto 180 osp

24.01.2020- 13.10.2021

Kuntoutus- tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto (180 osp) 24.1.2020 – 13.10.21
-
asumisen, työtoiminnan, arkielämän tuen ym. kuntoutus- ja ohjaustyössä toimiville

Eläintenhoidon ammattitutkinto, trimmaaja

vko 3/2020 - vko 13/2021 tai henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan huomioiden koulutuksen lähipäiväohjelma.

Koulutuksessa perehdytään eri rotuisten koirien turkinhoitoon ja trimmaukseen. Eläinten trimmaamisen osaamisalan suorittanut osaa toteuttaa eläimen trimmauksen yhdessä asiakkaan kanssa laatimansa trimmaussuunnitelman mukaisesti ja tehdä eläinten perusterveydenhoitoon liittyviä työtehtäviä.

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖN AMMATTITUTKINTO 150 osp

Tutkintokoulutus tulossa syksyllä 2020 Hoito- hoiva- ja kasvatusalalla toimija:Tule päivittämään/hankkimaan mielenterveystyön lisäosaamista!

                Kuva Ukko Juntunen

TAVOITTEET

PERHEPÄIVÄHOITAJA- Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, perhepäivähoidon osaamisala

20.9.2019

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon, perhepäivähoitajan osaamisalan suorittanut osaa toteuttaa monipuolista ja lapsen tarpeista lähtevää varhaiskasvatusta vastuullisena kasvattajana. Hän on aktiivinen yhteistyössä perheiden ja muun yhteistyöverkoston kanssa.

KOHDERYHMÄ
Tutkinto on tarkoitettu perhepäivähoitajana työskenteleville tai sellaiseksi haluaville.

KALASTA ITSELLESI AMMATTI, Kalatalouden perustutkinto/osatutkinto, työvoimakoulutus

Koulutus järjestetään ajalla 10.2.2020 - 10.10.2020

Koulutus on suunnattu kalanjalostuksesta tai kalakaupan työtehtävistä kiinnostuneille ja alalle soveltuville työttömille tai työttömyysuhan alla oleville työnhakijoille. Pohjakoulutus- tai alan työkokemusvaatimusta ei ole. Alalla työskentely edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Viheralueiden rakentaminen ja ylläpitotöiden tekeminen -tutkinnon osa puutarha-alan perustutkinnosta, oppisopimuskoulutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan.

Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu puutarha-alan perustutkinnon viheralueiden rakentaminen ja ylläpitotöiden tekeminen -tutkinnon osaan, jonka laajuus on 60 osp.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, maahanmuuttajataustaisille suunnattu työvoimakoulutus

Koulutus alkaa 16.3.2020. Koulutusajan pituus riippuu aikaisemmasta koulutustaustasta/työkokemuksesta ja määräytyy yksilöllisesti. Arvioitu koulutusaika on 2,5 vuotta. Koulutus toteutetaan Ammattiopisto Livian sosiaali- ja terveysopistossa Kaarinassa.

Tavoitteena on suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (180 osp.), lähihoitaja, ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaamisala tai vammaistyön osaamisala. Koulutus muodostuu ammatillisista tutkinnon osista ja yhteisistä tutkinnon osista:

KASVATUS- JA OHJAUSALAN AMMATTITUTKINTO

TAVOITE
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia erilaisissa kasvatus-, opetus- ja ohjausalan toimintaympäristöissä.

 

KOHDERYHMÄ
Tutkinto on tarkoitettu henkilölle, jolla on aiempaa koulutusta ja/tai työkokemusta ohjaus- ja kasvatusalan tehtävistä ja haluavat suorittaa ammattitutkinnon. 

Sivut

Tilaa syöte RSS - Aikuisille

Ammattiopisto Livia © 2019