Aikuisille

Livian koulutustarjonta aikuisille.

Puutarha-alan perustutkinto/osatutkinto, iltaopetus

Koulutuksen ajankohta on 24.10.2019-11.6.2020.

Koulutuksessa opiskellaan yksi pakollinen tutkinnon osa puutarha-alan perustutkinnosta sekä kaksi valinnaista tutkinnon osaa.

Viheralueiden rakentaminen ja ylläpitotöiden tekeminen -tutkinnon osa puutarha-alan perustutkinnosta, oppisopimuskoulutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan.

Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu puutarha-alan perustutkinnon viheralueiden rakentaminen ja ylläpitotöiden tekeminen -tutkinnon osaan, jonka laajuus on 60 osp.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja (työvoimakoulutus)

Koulutus alkaa 26.8.2019. Koulutusajan pituus riippuu aikaisemmasta koulutustaustasta/työkokemuksesta ja määräytyy yksilöllisesti. Arvioitu koulutusaika on kaksi vuotta.

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka haluavat työskennellä sosiaali- ja terveysalalla vammaistyössä ja jotka soveltuvat alalle ja koulutukseen. Tavoitteena on suorittaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, vammaistyön osaamisala.

KASVATUS- JA OHJAUSALAN AMMATTITUTKINTO

13.5.2019 - 26.2.2021

TAVOITE
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon suorittanut osaa toimia erilaisissa kasvatus-, opetus- ja ohjausalan toimintaympäristöissä.

 

KOHDERYHMÄ
Tutkinto on tarkoitettu henkilölle, jolla on aiempaa koulutusta ja/tai työkokemusta ohjaus- ja kasvatusalan tehtävistä ja haluavat suorittaa ammattitutkinnon. 

Hedelmä- ja vihannesosastomestariksi oppisopimuskoulutuksella

Koulutus alkaa 26.8.2019. Kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan.

Ammattiopisto Livia järjestää hedelmä- ja vihannesosastoilla työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä. 

Kalamestariksi oppisopimuskoulutuksella

Koulutus alkaa 12.8.2019. Kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan. Arvioitu kesto noin vuoden.

Ammattiopisto Livia järjestää kalapalvelutiskillä työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä.  Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu kalatalouden perustutkinnon seuraaviin tutkinnon osiin:

Töihin viher- ja metsäalalle -työvoimakoulutus

2.9.2019 - 7.5.2020

Koulutus on suunnattu viher- ja metsäalasta kiinnostuneille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville, alalle soveltuville henkilöille. Alan aikaisempaa koulutusta tai työkokemusta ei edellytetä. Maahanmuuttajien tulee selviytyä opinnoista suomen kielellä. Ajokortti välttämätön.

KUOLEVAN IHMISEN HOITAMINEN-Vanhustyön erikoisammattitutkinnon osa

11.10.2018 - 23.5.2019

Laadukas hoito ja sen järjestäminen hoitopolun eri vaiheissa vaatii suunnittelua ja osaamista. Sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöihin tarvitaan kuolevan ihmisen hoitamiseen perehtyneitä työntekijöitä.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Aikuisille

Ammattiopisto Livia © 2019