Aikuisille

Livian koulutustarjonta aikuisille.

Metsäalan ammattitutkinto

Tutkintokoulutuksen aloitus on 13.2.2020. Opetus tapahtuu pääosin joka toinen viikko torstai-iltaisin, perjantaipäivisin ja lauantaisin, jolloin työn ohella opiskelu on mahdollista.

Koulutus on tarkoitettu:

Taimitarhakasvien tuottaminen -tutkinnon osa

6.4.-23.5.2020

Osatutkintotavoitteinen tutkintokoulutus. Suoritettava tutkinnon osa Taimitarhakasvien tuottaminen, 15 osaamispistettä.

Oletko kiinnostunut perennoista, puista tai pensaista? Haluatko oppia miten niitä lisätään ja miten niitä voi käyttää viherrakentamisessa ? Kiinnostaako perennojen kasvatus leikkokukiksi? Lähikukat ovat nyt in! 

Leikkokukkien tuottaminen avomaalla -kurssi

14.3.-26.9.2020 Lähipäivien aikataulu:  la 14.3. la 4.4. la 25.4. la 16.5. viikko 24, 3 lähipäivää erikseen sovitun aikataulun mukaan viikkojen 26-31 välillä, yhteensä 3 lähipäivää erikseen sovitun aikataulun mukaan la 28.8. ma 24.8. viikkojen 35-38 aikana 1 löhipäivä erikseen sovitun aikataulun mukaan pe-la 25.-26.9.

Lähikukka on ajan ilmiö!

Kalatalouden erikoisammattitutkinto

Kalavesien hoidon osaamisalan suorittanut henkilö osaa vastata kalavesien hoidosta ja ylläpidosta lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi hän pystyy toteuttamaan kalavesien hoitoon liittyvän tutkimusaineiston keruun ja käsittelyn, mikäli hän on suorittanut tähän työhön liittyvän valinnaisen tutkinnon osan.

Eläintenhoidon ammattitutkinto, klinikkaeläinhoitaja, oppisopimuskoulutus

Eläintenhoidon ammattitutkinnon, klinikkaeläinhoitamisen osaamisalan voi aloittaa oppisopimuskoulutuksena ympäri vuoden viikoilla 9, 34 tai 47. Koulutuksen kestoon vaikuttaa opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen, jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Oppisopimuskoulutus toteutetaan pääasiassa työpaikalla oppien, lisäksi koulutus sisältää lähiopetuspäiviä oppilaitoksella yksilöllisen suunnitelman mukaan sekä verkkopetusta ja etätehtäviä. Osaaminen osoitetaan näytöissä omalla työpaikalla.

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖN ERIKOISAMMATTITUTKINTO 180 osp

Tutkintokoulutus tulossa syksyllä 2020

Mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii erilaisissa mielenterveys- ja päihdetyön erityistä osaamista vaativissa tehtävissä sosiaali- ja terveysalalla. Mielenterveys- ja päihdetyön

VAMMAISALAN ERITYISOHJAAJA JA TYÖVALMENTAJA -kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto 180 osp

24.01.2020- 13.10.2021

Kuntoutus- tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto (180 osp) 24.1.2020 – 13.10.21
-
asumisen, työtoiminnan, arkielämän tuen ym. kuntoutus- ja ohjaustyössä toimiville

Eläintenhoidon ammattitutkinto, trimmaaja

vko 3/2020 - vko 13/2021 tai henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan huomioiden koulutuksen lähipäiväohjelma.

Koulutuksessa perehdytään eri rotuisten koirien turkinhoitoon ja trimmaukseen. Eläinten trimmaamisen osaamisalan suorittanut osaa toteuttaa eläimen trimmauksen yhdessä asiakkaan kanssa laatimansa trimmaussuunnitelman mukaisesti ja tehdä eläinten perusterveydenhoitoon liittyviä työtehtäviä.

MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖN AMMATTITUTKINTO 150 osp

Tutkintokoulutus tulossa syksyllä 2020 Hoito- hoiva- ja kasvatusalalla toimija:Tule päivittämään/hankkimaan mielenterveystyön lisäosaamista!

                Kuva Ukko Juntunen

TAVOITTEET

PERHEPÄIVÄHOITAJA- Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, perhepäivähoidon osaamisala

20.9.2019

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon, perhepäivähoitajan osaamisalan suorittanut osaa toteuttaa monipuolista ja lapsen tarpeista lähtevää varhaiskasvatusta vastuullisena kasvattajana. Hän on aktiivinen yhteistyössä perheiden ja muun yhteistyöverkoston kanssa.

KOHDERYHMÄ
Tutkinto on tarkoitettu perhepäivähoitajana työskenteleville tai sellaiseksi haluaville.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Aikuisille

Ammattiopisto Livia © 2020