Eläinhoitola

Paimion toimipaikassa toimii eläinhoitola/-klinikka Kirsu. Kirsussa on tilat eläinhoitolalle sekä eläinlääkärin vastaanotto. Hoitolan eläimet ovat opettajan ja päivystysvuorossa olevien oppilaiden hoidossa.

Varaukset/tiedustelut: Hoitola (päivystäjät) p. 050 554 3376  tai elainhoitola@livia.fi (sähköpostia luetaan vain arkisin)

Lisätietoja hoitolasta: eläintenhoitaja Leena Eklöf: 050 523 3807 (arkisin klo 8-16, muina aikoina jätäthän viestin vastaajaan)

Toiminta:
Oppilaitoksen Paimion toimipaikassa sijaitseva eläinhoitola ottaa täysihoitoon koira- ja kissahoidokkeja.

Ammattiopisto Livian eläinhoitolan toiminnasta vastaa eläintenhoitaja Leena Eklöf. Hänen apunaan ovat oppilaitoksen eläinalan opiskelijat.  Perustutkinnossa tai  eläintenhoitajan ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa olevat opiskelijat ovat päivystysvuoroissa. Tänä aikana he hoitavat eläinten käytännön hoidot seitsemänä päivänä viikossa. Päivystysvuorossa on töissä aina 2-4 opiskelijaa, joten hoito on varmasti yksilöllistä! Lisäksi eläimiä hoidetaan ja käsitellään pienryhmissä käytännön tunneilla, joissa harjoitellaan mm. kymsien leikkuuta, turkin pesua ja hoitoa.Iltaisin ja viikonloppuisin on aina yksi opettaja "takapäivystäjä", joka viime kädessä vastaa eläinten hoidosta ja oppilaiden ohjauksesta.

Sijainti:
Hoitola sijaitsee rauhallisella maaseudulla noin 10 km Paimion keskusta. Ympäristössä on laajat metsäalueet, joissa riittää lenkkipolkuja koirille! hoitolan Osoite: Taatilantie 110, Paimio

Tilat:
Hoitolaksi 2007 rakennetut uudet tilat käsittävät 7 koirien ja 4 kissojen sisähäkkiä. Koirien käytössä on ulkotarhoja sekä yksi suurempi juoksutarha. Hoitolan toisessa päädyssä sijaitsee oppilaitoksen pieneläinklinikka.

Ruokinta:
Lemmikillä voi olla hoitojaksolla "omat eväät" tai lisämaksusta hoitolan kuivamuona. Eläimet ruokitaan omistajan ohjeiden mukaisesti.

Ulkoilu/lenkitys:
Opiskelijat lenkittävät koirat neljästi päivässä, joista vähintään yksi pidempi lenkki. Lisäksi koirien on mahdollista olla ulkotarhoissa. Kissoja voidaan halutessa ulkoiluttaa valjaissa .

Muut palvelut:
Hoitojakson aikana voivat opiskelijat omistajan tilatessa tehdä koirille tai kissoille kotitrimmauksia ja turkin siistimisiä. Rauhoitusta vaativat takkuturkitkin saadaan hoidettua kunhan asiasta sovitaan jo aikaa varattaessa.

Rokotukset:
Hoitoon tuodut eläimet on oltava rokottettu Suomen Kennelliiton tai Suomen Kissaliiton sääntöjen mukaan. Rokotustodistus on esitettävä hoitoon tultaessa.

Hoitosopimus:
Kaikista hoitoon tuoduista eläimistä tehdään kirjallinen hoitosopimus, johon kirjataan oleelliset asiat lemmikistä ja omistajasta.

Varaukset/tiedustelut:
Hoitola (päivystäjät) p. 050 554 3376, tai elainhoitola@livia.fi (sähköposti luetaan vain arkisin)

Lisätietoja hoitolasta:
eläintenhoitaja Leena Eklöf p. 050 523 3807 (arkisin klo 8-16, muina aikoina jätäthän viestin vastaajaan)


Ammattiopisto Livia © 2020