Hedelmä- ja vihannesosastomestariksi oppisopimuskoulutuksella

Ajankohta: 

Koulutus alkaa 4.5.2020. Kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan.

Hakeminen: 

Koulutukseen haetaan suoraan ammattiopisto Liviaan 31.3.2020 mennessä sähköisesti alla olevasta linkistä:

HAE KOULUTUKSEEN 

Oppisopimuskoulutuksen aloittaminen edellyttää alan työpaikkaa.

Koulutuksen kuvaus: 

Ammattiopisto Livia järjestää hedelmä- ja vihannesosastoilla työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä. 

Lähipäiväjaksot järjestetään Kaarinassa maaseutuopisto Tuorlassa 12.–13.5., 18.–19.8., 22.–23.9. ja 3.–4.11.2020 sekä 12.–13.1. ja 16.–17.3.2021 (muutokset mahdollisia). Lähipäivinä voidaan tehdä myös opintomatkoja.

Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu koulutuksen järjestäjän suunnittelemiin puutarha-alan perustutkinnon paikallisiin ammattitaitovaatimuksiin perustuviin tutkinnon osiin:

  • hedelmä- ja vihannesosastosta huolehtiminen 15 osp.
  • lähiruoan ja luomutuotteiden tunteminen 5 osp.
  • tavaratalon tai marketmyymälän kukkaosaston hoitaminen 5 osp.

Jokaiselle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma. Osaaminen osoitetaan näytöissä ja hyväksytyistä suorituksista saa osatutkintotodistukset. 

Lisätietoja: 

Tutkinnon osien perusteet ovat liitteinä sivun oikeassa reunassa. Lisätietoa kulutussuunnittelija Mia Jokiselta p. 050 3211040, mia.jokinen@livia.fi. Lisätietoa oppisopimuksesta täältä.

Koulutuksen hinta: 

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksuton lukuun ottamatta mahdollisia työelämän lupa- ja korttikoulutusten viranomaismaksuja.  Opiskelija saa työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana palkkaa. Lähipäivien ajalta opiskelija voi anoa koulutuksenjärjestäjältä opintososiaalisia etuuksia, mikäli työnantaja ei maksa lähiopetuspäiviltä palkkaa.


Ammattiopisto Livia © 2020