Kalamestariksi oppisopimuskoulutuksella

Ajankohta: 

Koulutus alkaa 17.2.2020. Kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan. Arvioitu kesto noin vuoden.

Hakeminen: 

Koulutukseen haetaan suoraan ammattiopisto Liviaan 15.12.2019 mennessä sähköisesti alla olevasta linkistä:

HAE KOULUTUKSEEN 

Oppisopimuskoulutuksen aloittaminen edellyttää alan työpaikkaa (esim. kalakauppa tai kalapalvelutiski).

Koulutuksen kuvaus: 

Ammattiopisto Livia järjestää kalapalvelutiskillä työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä.  Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu kalatalouden perustutkinnon seuraaviin tutkinnon osiin:

Jokaiselle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma. Osaaminen osoitetaan näytöissä ja hyväksytyistä suorituksista saa osatutkintotodistukset. Tutustu tutkinnon perusteisiin tutkinnon osien linkeistä.

Lähipäivät toteutetaan kalatalous- ja ympäristöopistolla Paraisilla. Lähipäivien aikataulu 2020-2021: 3.-4.3., 31.3.-1.4., 28.-29.4., 8.-9.9., 6.-7.10.2020 sekä 12.-13.1.2021.

Lisätietoja: 

Oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä toimii Peimarin koulutuskuntayhtymä, ammattiopisto Livia. Lisätietoa oppisopimuksista koulutussuunnittelija Mia Jokiselta p. 050 3211040 tai mia.jokinen@livia.fi. Lue lisää Livian oppisopimuskoulutuksesta täältä.

Koulutuksen hinta: 

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta lukuun ottamatta mahdollisia työelämän lupa- ja korttikoulutusten viranomaismaksuja.  Opiskelija saa työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana palkkaa. Lähipäivien ajalta opiskelija voi anoa koulutuksenjärjestäjältä opintososiaalisia etuuksia, mikäli työnantaja ei maksa lähiopetuspäiviltä palkkaa. Mahdollinen majoitus lähipäivinä on maksuton oppilaitoksen asuntolassa, ruokailut ovat omakustainteisia.


Ammattiopisto Livia © 2019