Vaaleanpunaisia joulutähtiä.

Ammattiopisto Livian joulutapahtumat 2022

Tervetuloa Tuorlaan virittäytymään joulun tunnelmaan!

Floristiikkatalon joulu

Floristiikkatalon perinteinen opiskelijatöiden näyttely on avoinna 26.11.-18.12.2022, arkisin 10-18, la-su 11-15. Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu.

Tänä vuonna näyttelyn teema on "Rauhassa". Näyttelytöissä opiskelijat tutkivat rauhan teemaa niin tämän hetkisen maailmanpoliittisen tilanteen kuin joulunajan rauhoittumisen näkökulmista. Näyttelyn yhteydessä toimii jouluinen elämysmyymälä, jossa on myynnissä mm. kransseja, istutuksia, koristeita ja Tuorlassa kasvatettuja joulunajan ruukkukukkia. Tämän vuoden uutuutena tapahtumassa toimii myös kranssipaja, jossa opiskelijat koristelevat kransseja asiakkaan toiveiden mukaan. 

 

Livia-torin Joulumarkkinat

Viikonloppuna 17.-18.12.2022 floristiikkatalolle saapuu lisää myyjiä ja alue täyttyy Livia-torin Joulumarkkinoista. Joulumarkkinat sekä floristiikkatalon näyttely ja myymälä ovat auki molempina päivinä klo 10-14. Myynnissä on mm. jouluisia herkkuja, lähiruokaa, käsitöitä ja joulukoristeita. Pukinkonttiin sopivat mainiosti esimerkiksi opiskelijoiden valmistamat Tuorla-tuotteet!

Tiedustelut vapaana olevista myyntipaikoista: liviatori(at)livia.fi

---

Tapahtumiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Osoite: Floristiikkatalo, Tuorlantie 1, Kaarina. 

Ajankohtainen tiedotus tapahtumista ja tärpit myynnissä olevista tuotteista löytyvät Floristiikkatalon ja Livia-torin Facebook-sivuilta.