Liviarekry

Avoimia työpaikkoja Liviassa

 LÖYDÄ LUONTOSI LIVIASTA! PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ – AMMATTIOPISTO LIVIA

Ammattiopisto Livia on Kaarinassa, Paimiossa ja Paraisilla toimiva noin 1000 opiskelijan ammattiopisto. Perustehtävämme on olla yksilön ja yhteiskunnan kehittäjä. Arvoinamme tunnistamme yksilön ja luonnon kunnioittamisen, yhteisöllisyyden, asiakaslähtöisyyden ja innovatiivisuuden. Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ravitsemistyöntekijää.

 

Laitoshuoltaja

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen laitoshuoltajaa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa koulujen ja asuntoloiden ylläpito- ja perussiivous sekä pyykkihuolto. Työskentely tapahtuu yhdessä toimipisteessä, satunnaisesti ja lyhytkestoisesti myös muissa toimipisteissä.

Päivittäinen työaika on pääsääntöisesti kello 6.00–14.00 välisenä aikana ja viikkotyöaika on 38,25 h /vko. Tehtävään valittavalta edellytämme kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa sekä työssä hankittua osaamista laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan työtehtävistä.

Sinulla on edellytys toimia tehtävässä, mikäli pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen. Positiivisen asenteesi lisäksi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvän fyysisen peruskunnon.

Lisäksi tarvitset työssäsi perus IT-taitoja ja B-ajokorttia. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka 2 174,82 €/ kk + mahdollinen työkokemuslisä KVTES:n mukaisesti

Kirjalliset hakemukset tulle toimittaa 9.12.2022 kello 15 mennessä otsikolla ”Laitoshuoltaja” sähköpostitse osoitteeseen hr(at)livia.fi. Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Karri Nurmi sähköpostitse, karri.nurmi(at)livia.fi

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koulunkäynninohjaaja

Haemme 1.1.–29.6.2023 vuorotteluvapaasijaisuuteen koulunkäynninohjaajaa

Tehtävänä on toimia opetuksen apuna ammatillisen koulutuksen luokkatyöskentelyssä, käytännön töissä sekä valvontatehtävissä ammatillisten aineiden sekä yhteisten tutkinnonosien opetuksessa. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkinto. Etsimme joukkoomme vastuullista, yhteistyötaitoista ja joustavaa henkilöä.

Toimipisteesi ovat Livian eri toimipisteet Kaarinan Tuorlassa, Kaarinan keskustassa, Paraisilla sekä Paimiossa. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä tehtävän suorittamisen kannalta. Palkkaus KVTES:in mukaan, tehtäväkohtainen palkka 2 307,48 € ja lisäksi mahdolliset henkilökohtaiset työkokemuslisät. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin klo 6.00–18.00 välille. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 30.11.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Koulunkäynninohjaaja” osoitteeseen hr(at)livia.fi. Lisätietoja antaa tiiminvetäjä Eva Vähätalo ajalla 14.11. klo 12.00–14.00 ja 18.11. klo 8.30–10.00, p. 050-5643914 tai eva.vahatalo(at)livia.fi

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lehtori: Metsäalan perustutkinto (metsäkoneopetus)

Haemme lehtoria vakituiseen virkasuhteeseen metsäalan perustutkintoon metsäkoneopetukseen.

Edellytämme hakijalta metsäalan ammattitaitoa sekä työkokemusta metsäkonealalta.

Katsomme eduksi: 
- Metsäalan korkeakoulututkinnon 
- Kokemuksen ammatillisesta opetus- ja ohjaustyöstä

- Opetusteknologian osaamisen
- Verkkopedagogiikan osaamisen

Sinulla on edellytys menestyä työtehtävässä, jos sinulta löytyy itsenäistä ja joustavaa työotetta, motivoidut monipuolisesta tehtävänkuvasta ja uusista tehtävistä. Tehtävään valittavalta odotamme hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan. Kelpoisuusehdon täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan määräaikaiseen virkasuhteeseen valita henkilö, jolla on riittävä ammatillinen osaaminen ja työkokemus.

Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilasta 1 kk:n kuluttua palvelussuhteen alkamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C vuosityöaika). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 30.11.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Lehtori metsäala” osoitteeseen hr(at)livia.fi.

Lisätietoja antaa metsätiimin tiiminvetäjä Pauli Kokkonen.
Puhelin 050 476 6009 (klo 8–16) tai sähköpostitse pauli.kokkonen(at)livia.fi

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sivutoiminen tuntiopettaja: Puutarha-alan perustutkinto (puutarhatuotannon opetus)

Haemme ajalle 9.1-16.6.2023 määräaikaiseen virkasuhteeseen puutarha-alan perustutkintoon (puutarhatuotannon osaamisala) sivutoimista tuntiopettajaa.

Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja työyhteisötaitoja. Kokemus erityisesti kasvihuonetuotannosta sekä ammatillisesta opetus- ja ohjaustyöstä katsotaan eduksi. 

Sinulla on edellytys menestyä työtehtävässä, jos sinulta löytyy itsenäistä ja joustavaa työotetta, ja motivoidut monipuolisesta tehtävänkuvasta ja sinulle mahdollisesti uusista tehtävistä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajaa koskevien säännösten mukaan. Kelpoisuusehdon täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan valita henkilö, jolla on riittävä ammatillinen osaaminen ja työkokemus.

Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C Liite 1 vuosityöaika).

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 1.12.2022 mennessä sähköpostitse otsikolla ”Sivutoiminen tuntiopettaja puutarha-ala” osoitteeseen hr(at)livia.fi.

Lisätietoja antaa tuotantotiimin tiiminvetäjä Jaana Jaakola-Joento; sähköpostitse jaana.jaakola-joento(at)livia.fi tai puhelimitse 050 355 2434 torstaisin 17.11., 24.11. ja 1.12. klo 14–15.