Jatkuva haku

Jatkuva haku tarkoittaa, että oppilaitokset voivat ottaa uusia opiskelijoita vapaille koulutuspaikoille joustavasti ympäri vuoden ja määritellä omat koulutuskohtaiset hakuajat. Lisäksi oppilaitokset päättävät hakumenettelyistä ja valintaperusteista.

Jatkuvassa haussa voi hakea kuka tahansa, joka haluaa hankkia ammatillisen tutkinnon tai kehittää ammatillista osaamistaan. Sinun kannattaa hakeutua koulutukseen jatkuvan haun väylän kautta erityisesti, jos:

  • olet jo aiemmin suorittanut toisen asteen tutkinnon (lukion tai ammatillisen koulutuksen) tai korkeakoulututkinnon
  • sinulla on työelämässä hankittua osaamista
  • haluat suorittaa ammatillisen perustutkinnon, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai niiden osia
  • haluat suorittaa ammatillisen tutkinnon oppisopimuskoulutuksena
  • et saanut opiskelupaikkaa yhteishaussa.

Ammattiopisto Liviassa koulutusten hakuajankohdat on määritelty koulutusten esittelyissä tutkinnoittain tai tutkinnon osittain. Tarkasta hakuajat ja koulutusten ajankohdat ja hae haluamaasi koulutukseen ensisijaisesti suoraan koulutustarjonnan hakulinkkien kautta tai Livian koulutuskalenterin kautta.

Jos et vielä tiedä, mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, tutustu avoimeen koulutushakuumme.

Ammattiopisto Livian jatkuvan haun valintakriteerit

Jatkuvassa haussa hakeminen

Tutustu koulutustarjontaan koulutusesittelyidemme kautta. Löydät alkavien koulutusten ajankohdat ja niiden hakuajat koulutusesittelyiden yhteydestä. Osan koulutuksista voi aloittaa joustavasti ympäri kalenterivuoden, jolloin myös jatkuva haku on koko ajan auki.

Hae haluamaasi koulutukseen suoraan koulutustarjonnan hakulinkkien kautta. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä hakulomakkeelle myös Livian koulutuskalenterin kautta.

Jos et vielä tiedä, mikä koulutus tai koulutusmuoto sinulle parhaiten sopii, tutustu avoimeen koulutushakuumme.