Työvoimakoulutus

Ammattiopisto Liviassa järjestetään myös työvoimakoulutusta puutarha-, metsä- ja maatalousalalla sekä sosiaali- ja terveysalalla. Ammatillisen työvoimakoulutuksen tavoitteena on suorittaa työllistymistä edistävä koulutus. Ammatillinen työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille aikuisille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuutensa.

Tällä hetkellä haussa olevat työvoimakoulutukset:

  • Kausityöntekijänä toimiminen puutarhatuotannon yrityksessä, aloitus helmikuussa 2022.  Koulutuksen kesto n. 3 kk. Hae koulutukseen 31.1.2022 mennessä (Huom. Hakuaikaa jatkettu!) Lue lisää koulutuksesta täältä.
  • Eläintenhoitajaksi maatilalle, aloitus maaliskuussa 2022. Koulutuksen kesto 7 viikkoa. Hae koulutukseen 21.2.2022 mennessä. Lue lisää koulutuksesta täältä.

Lisäksi Livia toimii tällä hetkellä yhteistyökumppanina työvoimakoulutuksessa, joka valmentaa sosiaali- ja terveysalalle ja tutustuttaa alan opiskelu- ja työpaikkoihin. Koulutus alkaa helmikuussa. Koulutuksen järjestäjänä toimii Turun TAITO-koulutus Oy. Hae koulutukseen 28.1.2022 mennessä. Lue lisää koulutuksesta täältä.

Työ- ja elinkeinotoimisto päättää opiskelijoiden valitsemisesta työvoimakoulutukseen. Opiskelijaksi voidaan valita koulutukseen ja sen tavoitteena olevaan ammattiin tai tehtävään soveltuva henkilö, jolla on työ- ja elinkeinotoimiston toteama koulutustarve. Lue lisää työvoimakoulutuksesta.

Lisätietoa työvoimakoulutuksista:

  • luonnonvara-alat: ota yhteyttä opistojen opintotoimistoon
    • maaseutuopisto Paimio: mase.paimio(at)livia.fi, p. 050 303 9833
    • maaseutuopisto Tuorla: mase.tuorla(at)livia.fi, p. 050 464 2200
    • kalatalous- ja ympäristöopisto Parainen: opintotoimisto.kala(at)livia.fi,  p. 050 303 6513
  • sosiaali- ja terveysala: Annastiina Hedman, tutkintovastaava, etunimi.sukunimi(at)livia.fip. 050 373 2760