Koirahieroja

Eläintenhoidon ammattitutkinto, koirahieronnan osaamisala

Koulutuksen ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa tammikuussa (to 11.1.2024) 2024 ja kestää kevääseen 2025. Opiskelijan aikataulu määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan huomioiden koulutuksen lähipäivien ohjelma. 

 

Hakeminen

Hae tammikuussa 2024 alkavaan koulutukseen 19.11.2023 mennessä alla olevan linkin kautta.

HAE KOULUTUKSEEN

Koulutusinfo järjestetään Teamsillä to 23.11. klo 18. Linkki toimitetaan sähköpostitse hakijoille. Kaikki hakijat haastatellaan ja haastatteluaikoja voi varata koulutusinfossa.

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit

Koulutus on suunnattu koirahierojan tehtäviin tähtääville tai jo alalla toimiville, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan koirahierojana. Koulutus sopii hyvin myös eläinalan yrittäjille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa koirien hierontapalveluilla.

Opiskelijaksi hakevalla tulee olla eläinalan tai muun soveltuvan alan koulutus ja työkokemus tai vahva muuten hankittu osaaminen.

Koulutuksen kuvaus ja sisältö

Koulutuksen tavoitteena on eläintenhoidon ammattitutkinnon suorittaminen.

Tutkintokoulutus sisältää lähiopetusta keskimäärin joka kolmas viikko torstaina ja perjantaina. Lähiopetus toteutetaan Paimion toimipaikassa. Lisäksi tutkintokoulutukseen sisältyy verkko-opintoja ja itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla oppimista koulutus- tai oppisopimuksella. 

Kouluttajana toimii Oona Mäkiniemi, joka on koulutukseltaan mm. maatalousalan perustutkinnon käynyt eläintenhoitaja, eläintenhoitajan ammattitutkinnon käynyt klinikkaeläinhoitaja sekä koirahieroja. 

Lisätietoja

Tiiminvetäjä Rosita Isotalo, puh. 050 438 9572

Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)livia.fi

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle

Tutkintokoulutuksen osallistumismaksu on 600 €. Lisäksi opiskelija maksaa mahdolliset oppikirjat. Lähipäivien aikana oppilaitoksessa on mahdollisuus maksuttomaan majoitukseen. Jos toteutus on kokonaan oppisopimuskoulutuksena, tutkintokoulutuksessa ei ole osallistumismaksua.

Koulutuspaikka
Paimio, Taatilantie 110

Pakolliset tutkinnon osat, 130 osp

  • Koiran rakenteen ja anatomian arviointi
  • Koirien hieronta ja hyvinvoinnista huolehtiminen
  • Asiakaspalvelu koirahieronnassa

Valinnaiset tutkinnon osat, 20 osp

  • Eläinalan yritystoiminta