kalan fileeraus

Kalamestariksi oppisopimuskoulutuksella

Koulutuksen ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa 1.10.2020. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman mukaan. Arvioitu kesto noin vuoden.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan ammattiopisto Liviaan 31.8.2020 mennessä sähköisesti alla olevasta linkistä:

HAE OPPISOPIMUSKOULUTUKSEEN

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit

Oppisopimuskoulutuksen aloittaminen edellyttää alan työpaikkaa (esim. kalakauppa tai kalapalvelutiski).

Koulutuksen kuvaus ja sisältö

Ammattiopisto Livia järjestää kalapalvelutiskillä työskenteleville henkilöille oppisopimuskoulutusta, joka rakentuu työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja lähipäivistä sekä etäopetuksesta ja -tehtävistä. Jokaiselle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma. Osaaminen osoitetaan näytöissä ja hyväksytyistä suorituksista saa osatutkintotodistukset.

Lähipäiväjaksot järjestetään 20.–21.10. ja 17.–18.11.2020 sekä 12.–13.1., 9.–10.3., 20.–21.4. ja 8.–9.6.2021. Lähipäivät toteutetaan pääasiassa kalatalous- ja ympäristöopistolla Paraisilla, mutta myös alan yritysten tiloissa.

Koulutus on tutkintotavoitteista ja se perustuu kalatalouden perustutkinnon seuraaviin tutkinnon osiin:

Lisätietoja

Oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä toimii Peimarin koulutuskuntayhtymä.

Lisätietoa oppisopimuksista koulutussuunnittelija Mia Jokiselta p. 050 3211040 tai etunimi.sukunimi(at)livia.fi. Lue lisää Livian oppisopimuskoulutuksesta täältä.

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta lukuun ottamatta mahdollisia työelämän lupa- ja korttikoulutusten viranomaismaksuja.  Opiskelija saa työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana palkkaa. Lähipäivien ajalta opiskelija voi anoa koulutuksenjärjestäjältä opintososiaalisia etuuksia, mikäli työnantaja ei maksa lähiopetuspäiviltä palkkaa. Mahdollinen majoitus lähipäivinä on maksuton oppilaitoksen asuntolassa, ruokailut ovat omakustainteisia.

Koulutuspaikka
Parainen, Kalakouluntie 72