Kalastajaopiskelija talvikalastamassa tekemässä aukkoa jäällä

Kalastaja Kalatalouden ammattitutkinto, oppisopimuskoulutus

Haaveiletko työskentelystä kaupallisena kalastajana tai työskenteletkö kaupallisena kalastajana kalastusyrityksessä? Onko sinulla aiempaa työkokemusta alalta? Jos haluat syventää ammatillista osaamistasi, hae mukaan koulutukseen!

Meillä voit hankkia laajan kaupallisen kalastajan osaamisen oppisopimuskoulutuksena. Tulet hyötymään monipuolisen opetuksen annista ja voit työskennellä alan työtehtävissä samaan aikaan. Hyödynnämme koulutuksessa myös etäopetusta. Osaamisesi omaan työhösi karttuu sujuvasti koulutuksen aikana ja vahvistuu myös tulevaisuudessa.

Oppisopimusta varten tarvitset alan työpaikan. Koulutuksesta tulee hyötyä itsesi lisäksi myös omalle työnantajallesi. Suunnittelemme henkilökohtaisen opiskelusi niin, että opintojen avulla myös omat työtehtäväsi kehittyvät oppimisprosessin mukana. 

Koulutuksen ajankohta ja kesto

Oppisopimuskoulutuksella opiskelun voi aloittaa heti, kun sopimukset on laadittu. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Koulutus kestää noin 1 - 2 vuotta aikaisemmasta osaamisestasi riippuen. 

Oppisopimuskoulutuksessa: Alan työpaikka, etäopetus

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit

Aikaisempi työkokemus alalta tai alan työpaikka vaaditaan. Autamme tarvittaessa oppisopimuspaikan etsimisessä.

Koulutuksen kuvaus ja sisältö

Tutkinnon laajuus on 150 osp. Tutkinto koostuu neljästä pakollisesta tutkinnonosasta sekä vähintään yhdestä valinnaisesta tutkinnonosasta.

Tutkinnon perusteet

Jatko-opiskelumahdollisuudet

Jatko-opiskelumahdollisuudet

Kalatalouden erikoisammattitutkinto (EAT)

Lisätietoja

Päätoiminen tuntiopettaja Lari Karlsson, puh. 050 477 2207

Opintosihteeri Tiina Böckerman, puh. 050 303 6513

Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)livia.fi

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle

Tutkinto on oppisopimuskoulutuksena maksuton. Kustannuksia voi syntyä erilaisten työelämän kortti- ja lupakoulutusten viranomaismaksuista.

Koulutuspaikka
Parainen, Kalakouluntie 72