Lähihoitaja

Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala päivämonimuotokoulutus (ma-ti)

Koulutuksen ajankohta ja kesto

Seuraava koulutus alkaa ma 17.08.2020. 

Koulutuksen kesto on yksi lukuvuosi.

Hakeminen

HAE KOULUTUKSEEN  5.8.2020 mennessä. 

Toimita myös hakemuksen liitteeksi niin koulu- kuin työtodistuksetkin osoitteeseen Ammattiopisto Livia, sosiaali- ja terveysopisto, Kiesikatu 3, 20780 Kaarina.

Huom!  Muistathan seurata sähköpostiasi, sillä hyväksymistiedot ja muut koulutukseen liittyvät tiedot toimitetaan hakijoille sähköpostitse hakulomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen.

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit

Pääsyvaatimus: hakija on suorittanut aikaisemmin sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tutkinnon osat Kasvun ja osallisuuden edistäminen ja Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen.  

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tutkintokohtaisista terveydentilavaatimuksista määrätään Opetushallituksen määräyksessä "Opiskelijan terveydentilaa koskevat vaatimukset ammatillisissa perustutkinnoissa".

Koulutuksen kuvaus ja sisältö

Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisalan suorittanut osaa työskennellä mielenterveys- ja päihdetyössä sekä tehdä alan asiakas- ja verkostotyötä.

Osaamisala koostuu kahdesta tutkinnon osasta: Mielenterveys- ja päihdetyö asiakas- ja verkostotyössä, 35 osp sekä Mielenterveys- ja päihdetyössä työskenteleminen, 40 osp.

Jos sinulla on alan työpaikka, voi koulutuksen suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Opiskelijan todellinen opiskelun kesto on henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukainen. Osaamisen kehittämissuunnitelmaan kirjataan aikaisempi osaaminen ja työkokemus sekä tarvittavan ammattitaidon hankkiminen.

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja Maria Axberg, puh. 0400 451 363
Sähköposti: etunimi.sukunimi(at)livia.fi

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle

Perustutkinto on opiskelijalle maksuton

Koulutuspaikka
Kaarina, Kiesikatu 3