Nuorten viljelijöiden tulotuki – minimikoulutus

Haluatko jatkaa kotitilasi toimintaa tai onko haaveissasi tilanpito? Tämä koulutus on sinulle! Nuorten viljelijöiden tulotuen ehtojen täyttämiseen suunnattu minimitutkinto vastaa tarpeeseesi. Koulutuksessa perehdyt nopeatempoisesti ja täysin omaan tahtiisi yrittäjyyden ja tuotantosuuntasi mukaisiin oppeihin.

Koulutuksen ajankohta ja kesto
Koulutus alkaa nonstoppina ja sen voi suorittaa kokonaan etäopintoina. Koulutus kestää opiskelutahdista riippuen noin 2-3 kk. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka pohjalta koulutuksen pituus määräytyy.
Räätälöimme opinnot sinun tavoitteidesi mukaan!

Hakeminen
Hae koulutukseen oheisen hakulinkin kautta.

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit
Hakijat kutsutaan haastatteluun. Haastatteluaika sovitaan henkilökohtaisesti.

Koulutuksen kuvaus ja sisältö
Monimuotoisena toteutettava tutkinnonosa/tutkinnonosat on mahdollista suorittaa täysin etäopintoina, jolloin opintojen suorittaminen on paikkariippumatonta ja opiskelijan niin halutessa hyvin nopeatempoista.

Oppimisen aikataulu on oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukainen.  Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena.
Tutkinnonosapaketti antaa kelpoisuuden nuorten viljelijöiden tulotukeen.

Lisätietoja
Opetutor Tomi Laaksonen, puh. 050 4132597
etunimi.sukunimi(at)livia.fi

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle
Perustutkintokoulutus on maksutonta. Erilaiset viranomaismaksut, kuten korttikoulutusten (työturvallisuus, tieturvallisuus, tulityö, T-luokan ajolupa, yms.), viranomaismaksut eivät sisälly maksuttomaan koulutukseen.

Koulutuspaikka
Kaarina, Tuorlantie 1