Pienyrityksen someosaaja

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erilaisissa eläinalan työtehtävissä tai opiskelevat eläinalaa ja ovat kiinnostuneita tavoitteellisen somemarkkinoinnin perusteista.

Tässä koulutuksessa keskitymme Facebook- ja Instagram-markkinoinnin perusteisiin ymmärrettävästi, ja teemme konkreettisia tehtäviä aiheen parissa.

Koulutuksen aikana toteutamme yrityksen tai henkilön brändin mukaisen somekampanjan Metan markkinointityökaluja käyttäen.

Koulutuksen ajankohta ja kesto
Koulutus alkaa elokuussa 2024.

Koulutus toteutetaan lähiopetuksena ja lähipäivät ovat maanantaisin, tiistaisin tai keskiviikkoisin. Jokaisella lähiopetusviikolla on kaksi peräkkäistä lähipäivää. Yhteensä lähiopetuspäiviä on 8. Koulutuksen kokonaiskesto on noin 2 kk.

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka mukaan opintojen tarkempi kesto ja rakenne määräytyvät.

Hakeminen
Hae koulutukseen 31.7.2024 mennessä oheisesta linkistä.

Koulutuksesta pidetään infoilta Teamsin välityksellä 7.8.2024 klo 17.00. Kaikille hakijoille lähetetään infoon Teams-linkki sähköpostitse.

Kaikki hakijat haastatellaan Teamsin välityksellä 8.-9.8.2024.

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit
Hakijan tulee työskennellä eläinalalla tai olla alan yrittäjä tai opiskelija. Hakijalla tulee olla mahdollisuus omassa työssään toteuttaa tavoitteellista somemarkkinointia pienyritykselle tai henkilöbrändille.

Tutkinnon osan voi suorittaa myös oppisopimuksella, jos hakijalla on siihen soveltuva työpaikka.

Koulutuksen kuvaus ja sisältö
Opiskelija hankkii tutkinnonosan osaamisen lähiopetuspäivissä, etänä suoritettavilla itseopiskelutehtävillä ja käytännön työtehtävissä.

Koulutuksen suorittaneella on valmius itse suunnitella ja toteuttaa tavoitteellista somemarkkinointia ammattimaisesti pienyrityksen tai henkilöbrändin tarpeisiin.

Kurssin alustava ohjelma:

Ma-ti 26.- 27.8. Tutustuminen, orientaatio ja henkilökohtaisen opetussuunnitelman laatiminen. Digitaalinen markkinointiviestintä sosiaalisessa mediassa.
Ma-ti 16. – 17.9. Somekampanjan suunnitteleminen
Ma-ti 30.9. – 1.10. Markkinointimateriaali some-julkaisuissa, kuvaaminen ja kuvan käsittely
Ti-ke 5 – 6.10. Toimiminen sosiaalisen median markkinointiympäristössä, sisällöntuottaminen, automaatio ja maksullinen markkinointi. Sosiaalisen median markkinointiviestinnän tuloksellisuus, mittarit, analytiikka ja kehittäminen. Näyttöön valmistautuminen.
Vko 46/2024 ->: Näyttö, henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Muutokset aikatauluun mahdollisia.

Koulutuksen opettajina toimii Ammattiopisto Livian Kukkatiimin opettaja ja someosaaja Tiina Kiiskinen. Opetuspaikkana toimii Tuorlan toimipaikan Floristiikkatalo.

Jatko-opiskelumahdollisuudet
Mahdollisuus jatkaa opintoja maatalousalan perustutkintoon, johon pienyrityksen someosaaja 15 osp voidaan liittää osaksi koko tutkintoa.

Lisätietoja
Tiiminvetäjä Rosita Isotalo p. 050 43 89572
Opettaja Tiina Kiiskinen p. 050 5014 544
etunimi.sukunimi(at)livia.fi

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle
Koulutus on opiskelijalle maksuton.

Koulutuspaikka
Kaarina, Tuorlantie 1