Nainen j avanhus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, oppisopimuskoulutus 180 osp

Sinä uuden oppimisesta kiinnostunut ja motivoitunut persoona, joka kohtaat ihmiset arvostavasti ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Hae opiskelemaan oppisopimuskoulutuksena sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja). Saat oppisopimuskoulutuksen ajalle määräaikaisen työsopimuksen sekä työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Koulutuksen ajankohta ja kesto

Opinnot alkavat työantajasi kanssa tehdyn työsopimuksen ja sen jälkeen laaditun oppisopimuksen mukaan joustavasti esim. 1.8. – 30.9.2023. Lähiopetukseen osallistuminen Ammattiopisto Liviassa Kaarinassa 1pv/vkossa. Lähiopetus alkaa 29.-30.8.2023 ja sen jälkeen 1 pv/vko tiistaisin. Tutkinnon valmistuminen yksilöllisten suunnitelmien mukaan. Koulutuksen kesto n. 1,5 vuotta.

Hakeminen

Kun olet sopinut työnantajan kanssa työstä sosiaali- ja terveysalalla. Hae koulutukseen alla olevan linkin kautta.

HAE KOULUTUKSEEN 

Jos sinulla ei ole vielä työsopimusta Varsinais-Suomen hyvinvointialueen työpaikat/oppisopimuspaikat tarjoavat oppisopimuspaikkoja.

Hae työpaikkaa alla olevan linkin kautta. 

HAE TYÖPAIKKAA

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit

Hakijalta edellytetään soveltuvuutta alalle, sekä alalla vaadittavaa fyysistä ja psyykkistä terveyttä ja toimintakykyä.

Koulutuksen kuvaus ja sisältö

Opiskelua on työpaikalla vähintään keskimäärin 25h viikossa ja yksi lähipäivä viikossa Ammattiopisto Liviassa Kaarinassa, Kiesikatu 3.

Osaamisalaksi voit valita Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen, Sairaanhoidon ja huolenpidon tai Vammaistyön osaamisalan. 

Lisäksi opintoihin kuuluu etä- ja itsenäistä opiskelua. Jokaiselle nimetään työpaikalla oma työpaikkaohjaaja ja koulussa tuutoropettaja, jotka yhdessä tukevat opintojen etenemistä koko koulutuksen ajan.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta voit kysyä Ammattiopisto Liviasta, lehtori Leena Paavola p. 050-3662091

leena.paavola(at)livia.fi

https://www.livia.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus

 

 

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle

Koulutus on maksutonta. Tutustu https://www.livia.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus

Työllisyysrahasto myöntää 400 euron suuruisen ammattitutkintostipendin, jos olet suorittanut ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon ja sinulle on kertynyt työhistoriaa vähintään viisi vuotta tutkinnon suorittamispäivään mennessä. Tutustu saamisedellytyksiin:

https://www.tyollisyysrahasto.fi/aikuisopiskelijan-etuudet/ammattitutkin...

Koulutuspaikka
Kaarina, Kiesikatu 3