Lähihoitaja, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, oppisopimuskoulutus

Sinä uuden oppimisesta kiinnostunut ja motivoitunut persoona, joka kohtaat ihmiset arvostavasti ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Hae opiskelemaan oppisopimuskoulutuksena sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, josta valmistut lähihoitajaksi. Saat oppisopimuskoulutuksen ajalle määräaikaisen työsopimuksen sekä työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Koulutuksen ajankohta ja kesto
Seuraava työoppisopimusryhmä aloittaa opintonsa elokuussa 2024 (vko 35). Opintojen alkamisajankohtaa voidaan mahdollisuuksien mukaan suunnitella myös joustavasti. Opintoja tehdään työpaikalla sekä Ammattiopisto Liviassa, Kaarinassa. Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta.

Hakeminen
Hae koulutukseen oheisen linkin kautta.

Hakukelpoisuus ja valintakriteerit
Hakijalta edellytetään soveltuvuutta alalle, sekä alalla vaadittavaa fyysistä ja psyykkistä terveyttä ja toimintakykyä.

Koulutuksen kuvaus ja sisältö
Opiskelua on työpaikalla vähintään keskimäärin 25h viikossa ja yksi lähipäivä viikossa Ammattiopisto Liviassa Kaarinan toimipaikassa.

Osaamisalaksi voit valita Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen, Sairaanhoidon ja huolenpidon tai Vammaistyön osaamisalan.

Lisäksi opintoihin kuuluu etä- ja itsenäistä opiskelua. Jokaiselle nimetään työpaikalla oma työpaikkaohjaaja ja koulussa tuutoropettaja, jotka yhdessä tukevat opintojen etenemistä koko koulutuksen ajan.

Lisätietoja
Lehtori Markku Hirvonen p. 050373 2757
markku.hirvonen(at)livia.fi

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle
Koulutus on maksutonta. Tutustu https://www.livia.fi/hakijalle/oppisopimuskoulutus

Koulutuspaikka
Kaarina, Kiesikatu 3