vene

Veneenrakennus

Ammattiopisto Liviassa koulutetaan puuvenerakentamisen ammattilaisia. Koulutuksen aikana opiskellaan perinteisestä veneveistoa, modernia puuvenerakentamista sekä veneiden sisustamisessa tarvittavia puusepän taitoja.

Koulutuksen ajankohta ja kesto

Seuraa meitä Instagramissa

Hakeminen

Puuveneen rungon ja kannen valmistuksen osaamisalan koulutus Paraisilla on päättymässä. Tähän koulutukseen ei oteta enää uusia opiskelijoita. Muihin veneenrakennusalan koulutuksiin haetaan Turun Ammattiopistosäätiön kautta.

https://www.taos.fi/hakeutuminen

Koulutuksen kuvaus ja sisältö

Koulutuksen aikana opetellaan perustekniikat perinteisestä veneveistämisestä, modernista puuvenerakentamisesta ja veneiden sisustamisessa tarvittavista puusepän töistä. Koulutus koostuu tekniikkaharjoituksista, veneenrakennusprojektista sekä työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta.

Suoritettava tutkinto on Veneenrakennusalan ammattitutkinto - Puuveneen rungon ja kannen valmistuksen osaamisala.

Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä ja se on tarkoitettu aikuisille, joilla on jo ennestään käsillä tekemiseen liittyvää koulutusta, työkokemusta tai harrastuneisuutta.

Ammattitutkinnon suorittaminen kestää 1-3 vuotta riippuen opiskelijan aikaisemmasta osaamisesta ja osaamisen kehittymisestä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Turun ammattiopistosäätiön kanssa. Opiskelu tapahtuu päätoimisena päiväopiskeluna Livian Paraisten toimipaikassa.

 

Lisätietoja

Päätoiminen tuntiopettaja Anssi Kuisma, puh. 050 591 6179

Sähköposti etunimi.sukunimi(at)livia.fi

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle

Koulutusmaksu 100 € lukuvuodessa.

Koulutuspaikka
Parainen, Kalakouluntie 72