Pop up -myymälä

Pop up -myymälämme on avoinna pääasiassa joulusesonkina, marraskuun lopusta jouluviikolle. Muina sesonkeina, kuten ystävänpäivä, naistenpäivä, pääsiäinen, myymälä voi satunnaisesti olla auki. Kesäkukat myydään Tuorlan avoimissa ovissa suoraan kasvihuoneelta.

Floristiikkatalon kukkamyymälä sijaitsee Ammattiopisto Livian Tuorlan toimipisteessä, osoitteessa Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö.

Floristiikkatalon joulumyymälä ja näyttely 2022

Floristiikkatalon joulutalo avautuu seuraavan kerran 26.11.2022. Näyttely ja elämysmyymälä ovat avoinna arkisin klo 10-18 ja viikonloppuisin klo 11-15. Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu. Tämän vuoden näyttelyteema on "Rauhassa". 

Näyttely on auki viikonloppuun 17.-18.12. asti, jolloin floristiikkatalolla vietetään myös Livia-torin Joulumarkkinoita. Markkinoiden ja joulutalon aukioloajat la-su klo 10-14. 

Tilaustyöt

Tilaustöitä otamme vastaan koko kouluvuoden aikana, lukuunottamatta kouluvuoden lomaviikkoja. Toimitamme tilauksesta kaikkia sidontatöitä; kimput, asetelmat, surulaitteet, isommat koristelukokonaisuudet jne. Sidonnat tehdään oppilastöinä. Aina ei opetusohjelmaan tai ryhmän tasolle sovi tilausten toteuttaminen. Se selviää kysymällä meiltä! Tilausten tulee olla meillä viimeistään edellisen viikon torstaihin mennessä. Tilausten vastaanotto ja tiedustelut Maija Aalto-Setälä, kukkatiimi(at)livia.fi