Pop up -myymälä

Pop up -myymälämme on avoinna pääasiassa joulusesonkina, marraskuun lopusta jouluviikolle. Muina sesonkeina, kuten ystävänpäivä, naistenpäivä, pääsiäinen, myymälä voi satunnaisesti olla auki. Kesäkukat myydään Tuorlan avoimissa ovissa suoraan kasvihuoneelta.

Floristiikkatalon kukkamyymälä sijaitsee Ammattiopisto Livian maaseutuopiston Tuorlan toimipisteessä, osoitteessa Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö.

Floristiikkatalon joulu 2021

Pinnalla-teemainen näyttely ja myymälä ovat avoinna 27.11.-19.12.2021, arkisin klo 10-18 ja viikonloppuisin klo 11-15 (suljettu itsenäisyyspäivänä 6.12.).

Huom! Tapahtumassa vierailu edellyttää koronapassia! Noudatamme Lounais-Suomen AVI:n määräyksiä yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoituksista. (Muutokset koronarajoituksiin ovat mahdollisia)

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

Tilaustyöt

Tilaustöitä otamme vastaan koko kouluvuoden aikana, lukuunottamatta kouluvuoden lomaviikkoja. Toimitamme tilauksesta kaikkia sidontatöitä; kimput, asetelmat, surulaitteet, isommat koristelukokonaisuudet jne. Sidonnat tehdään oppilastöinä. Aina ei opetusohjelmaan tai ryhmän tasolle sovi tilausten toteuttaminen. Se selviää kysymällä meiltä! Tilausten tulee olla meillä viimeistään edellisen viikon torstaihin mennessä. Tilausten vastaanotto ja tiedustelut Maija Aalto-Setälä, kukkatiimi(at)livia.fi