Livia-tori Livia

Livia-tori tapahtumat

Livia-tori -tapahtumat ovat koko perheelle suunnattuja elämyksiä. Tapahtumissa myydään opiskelijoiden tuottamia tuotteita, ja vieraat pääsevät ihastelemaan opiskelijoiden työnäytöksiä, kokeilemaan itse koneita tai töitä, rapsuttelemaan eläimiä, herkuttelemaan, seikkailemaan... milloin mitäkin.

 

 

Tuorla, Kekrimarkkinat

Livia-torin Kekri'21 järjestetään Tuorlan kartanon edustalla lauantaina 25.9.2021 klo 10-14, osoitteessa Tuorlantie 1, Piikkiö. Tapahtuma järjestetään väljästi ulkotiloissa. Tarjolla lähiruokaa ja herkkuja! Suosithan korttimaksamista. Tervetuloa nauttimaan syksyn juhlasta! 

Tuorla, Joulumarkkinat

Joulukuusia, käsitöitä, joulukukkia, lähellä tuotettuja elintarvikkeita. La-su 18.-19.12.2021.

Avin 15.11.2021 antaman ohjeistus on voimassa 16.12.21 asti ja ko.ohjeistuksen mukaisesti tapahtumaan tulevien on esitettävä henkilöllisyystodistus ja koronapassi. Mikäli ohjeistus ei muutu, tapahtuma toteutuu ja edellytämme koronapassia. Ennen tapahtumaa Avilta tulee vielä uudet ohjeet ja toimimme niiden mukaan. Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa!

Tiedotamme ja päivitämme tapahtumasta lisää Livia-tori Facebook ja Floristiikkatalon joulu Facebook.

Tapahtumapaikka Tuorlantie 1, Piikkiö, Floristiikkatalon edusta.

Paimio, Avoimet ovet

Avoimet ovet Maaseutuopiston Paimion yksikössä sekä Livia-tori. Osoitteessa Taatilantie 110, Paimio. Katso myös Livia-tori Facebook.

Lauantaina 5.3.2022