Kansainvälisyystoiminta

Kansainvälistyminen on nykyään tärkeää niin koulutuksessa kuin työelämässä. Opiskelijamme, tulevaisuuden ammattilaiset kohtaavat kansainvälistymisen aiheuttamat haasteet monella tavalla tulevassa ammatissaan. Haluammekin ammattiopisto Liviassa vastata kansainvälistymisen aiheuttamiin haasteisiin. Näemme kansainvälisyyden menetelmänä lisätä kulttuurien erilaisuuden ymmärtämistä ja suvaitsevaisuutta. Ammattiopisto Livian kansainvälisen toiminnan tarkoituksena on tukea opiskelijoiden kansainvälisiä valmiuksia, edistää elinikäistä oppimista ja ammatillista kasvua.

Opiskelijoiden on mahdollista lähteä opintojen aikana opiskelijavaihtoon tai työharjoitteluun ulkomaille. Lisäksi opiskeluaikana opiskelijat voivat osallistua koulun omaan kansainvälisyystoimintaan (esimerkiksi kansainvälisyysiltapäivät). Opiskelija voi lähteä vaihtoon opiston omalla rahoituksella tai Erasmus-rahoituksella, mikäli Ammattiopisto Liviassa on käynnissä oleva Erasmus-hanke. Erasmus-vaihdoissa ja opiston omissa vaihdoissa on omat lomakkeensa.

Jos olet kiinnostunut opiskelijavaihdosta opiskeluaikana, keskustelethan siitä tuutoropettajasi kanssa. Lisätietoa opiskelijavaihdoista ja kansainvälisen vaihdon hakulomakkeita opiskelijoiden ulkomaanvaihdoista saa kansainvälisyysvastaava Mino Malilta. Lukuvuoden aikana järjestetään 4 lomakepajaa, joissa saat apua Erasmus-lomakkeiden täyttöön ja tarpeen mukaan muuta infoa vaihdoista. Voit ilmoittautua mukaan sinulle sopivaan lomakepajaan (ks. aikataulu alla).

Ammattiopisto Livian kansainvälisyysvastaavat 2024-2025
Mino Mali,  Livian kv-toiminnan koordinointi
puh. 050 596 6035

Kari Kipinoinen
puh. 050 327 7072

Sähköpostit muodossa: etunimi.sukunimi(at)livia.fi