Opiskelija työskentelee kasvihuoneessa punaisten kukkien keskellä

Tuorlan työelämäseminaarit helmikuussa ja maaliskuussa

Onko yrityksesi vailla työntekijää?

 

Ammattiopisto Livia järjestää Tuorlassa kaksi erittäin kiinnostavaa työelämäseminaaria, jotka tarjoavat loistavan tilaisuuden yrityksille esitellä toimintaansa ja houkutella Liviasta valmistuvia ammattilaisia tai alaa opiskelevia työssäoppijoita.
 

Ensimmäinen seminaari, Puutarha-alan työelämäseminaari, järjestetään 16.2.2923 ja toinen maatalousalan työelämäseminaari 16.3.2023. Näissä seminaareissa yritykselläsi on mahdollisuus saada ilmainen esittelypiste, johon voit tuoda esimerkiksi yrityksesi esitteitä tai muuta näytettävää. Nämä seminaarit ovat erinomainen tilaisuus yrityksille tavoittaa alan uudet osaajat ja löytää uusia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuspaikoille. Lisäksi ne tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin ja löytää itselleen sopiva työpaikka tai työssäoppimispaikka. Ilmoittaudu mukaan ja hyödynnä tämä ainutlaatuinen tilaisuus!

Puutarha-alan työelämäseminaari 16.2.2023

Eläin- ja maatalousalan työelämäseminaari 16.3.2023

Tarjoamme yrityksellesi ilmaisen esittelypisteen, johon toivomme sinun tuovan mukanasi esimerkiksi yrityksesi esitteitä, videomateriaalia ym. Halutessasi saat myös esittelyvuoron, jolloin voit kertoa yrityksestäsi koko yleisölle.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Puutarha- ja maatalousala: jaakko.kuusvuori(at)livia.fi

Eläinala: kim.grusander(at)livia.fi