Livia-tori

Livia-tori -tapahtumat ovat koko perheelle suunnattuja elämyksiä. Tapahtumissa myydään opiskelijoiden tuottamia tuotteita, ja vieraat pääsevät ihastelemaan opiskelijoiden työnäytöksiä, kokeilemaan itse koneita tai töitä, rapsuttelemaan eläimiä, herkuttelemaan, seikkailemaan… milloin mitäkin!

Tuorla, Kekrimarkkinat

Livia-torin Kekrimarkkinat järjestetään vuosittain alkusyksystä. Tiedotamme ja päivitämme tapahtumasta lisää Livia-torin Facebookissa sekä kotisivujen Ajankohtaista-osiossa. Tervetuloa nauttimaan syksyn juhlasta!

Tuorla, Joulumarkkinat

Livia-torin Joulumarkkinat järjestetään vuosittain joulukuussa! Seuraava tapahtuma on avoinna launtai-sunnuntai 17.-18.12.2022 klo 10-14. Tapahtumapaikkana Tuorlan Floristiikkatalon edusta.

Tiedotamme ja päivitämme tapahtumasta lisää Livia-torin Facebookissa ja Floristiikkatalon Facebookissa sekä kotisivujen Ajankohtaista-osiossa.

Tuorla23 Avoimet ovet

Tuorlan Avoimet ovet 2023 ja Livia-tori järjestetään seuraavan kerran lauantaina 27.5.2023 klo 10-15. Tiedotamme ja päivitämme tapahtumasta lisää Livia-torin Facebookissa sekä kotisivujen Ajankohtaista-osiossa. Tapahtuma on kaikille avoin!