Kortti- ja lupakoulutukset

Eläinten kuljettajapätevyyskoulutus

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka kuljettavat ja käsittelevät eläimiä kaupallisissa eläinkuljetuksissa. Kotieläiminä pidettäviä hevos-, nauta-, lammas-, vuohi- tai sikaeläimiä ja siipikarjaa maantieajoneuvolla kuljettavilta kuljettajilta ja hoitajilta vaaditaan pätevyystodistusta, jonka hankkimiseen koulutuksen lisäksi vaaditaan pätevyyskoe. Muiden eläinlajien ja kuljetusvälineiden hoitajilta edellytetään ainoastaan koulutuksen osallistumista.

Tutustu koulutuksen kuvaukseen

Ensiapu 2

Juuri nyt ei koulutuksia tarjolla, mutta tiedustele koulutusmahdollisuutta!

Työturvallisuuskorttikoulutus

Juuri nyt ei koulutuksia tarjolla, mutta tiedustele koulutusmahdollisuutta!

Tutustu koulutuksen kuvaukseen

Tulityökortti

Kevään 2024 koulutukset järjestetään 9.2. ja 5.4.2024 Tuorlan toimipaikassa Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö.
Koulutuksen kustannus 110 € (ALV 24 %)/opiskelija, joka sisältää oppimateriaalin ja tulityökortin. Mahdollisuus aamupalaan ja lounaaseen hintaan 16 €.
Tarkemmat tiedot kalle.heinonen(at)livia.fi

Tutustu koulutuksen kuvaukseen

Hygieniapassi

Elintarvikealalla työskentelevien henkilöiden on hallittava perusasiat ruoan turvallisesta käsittelemisestä. Hygieniapassi tarvitaan, kun työntekijä työskentelee elintarvikehuoneistossa, kuten ravintolassa, ruokakaupassa, suurkeittiössä tai elintarvikkeita valmistavassa tehtaassa ja/tai kun työntekijä käsittelee pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Katso passin seuraava suorituspäivä alta tai tilaa yrityksellesi oma koulutus.

Tutustu koulutuksen kuvaukseen

Kasvinsuojelukoulutus ja -tutkinto

Kasvinsuojeluainetutkinto vaaditaan kaikilta kasvinsuojeluaineita ammattimaisesti käyttäviltä ja myyviltä henkilöiltä. Tutkinto tulee uusia viiden vuoden välein.

Tutkinto on mahdollista suorittaa kahdella tavalla; voit joko opiskella itsenäisesti ja tulla suorittamaan tutkintokokeen, tai voit osallistua kasvinsuojelukoulutukseen ja suorittaa tutkintokokeen koulutuksen päätteeksi.

Järjestämme kasvinsuojelukoulutuksia ja tutkintokoepäiviä Ammattiopisto Livian tiloissa säännöllisesti. Lisäksi toteutamme koulutuksia kysynnän mukaan ryhmille, työpaikoille tai erilaisten tilaisuuksien yhteydessä. Jos tarvitset oman koulutuksen työpaikallesi, ota yhteyttä opettaja Tomi Laaksoseen. Yhteystiedot oheisessa linkissä.

Lue lisää koulutuksesta ja ajankohdista

Matkailualan turvallisuuspassi

Tutustu koulutuksen kuvaukseen