emolehmä

Koulutusta ukrainalaisille kausityöntekijöille

Kausityön Kymppi-koulutus

Koulutus on suunnattu ukrainalaisille hedelmä-, marja- ja vihannestilan kausityöntekijöille, joille tarvitaan osaamista työjohtajatason tehtävistä. Koulutus tarjoaa tietotaitoa töiden organisoinnista, perustietoja laatujärjestelmästä ja työntekijöiden perehdyttämisestä. Lisäksi Kymppi-koulutettu pystyy jakamaan työnantajan vastuuta työn päivittäisessä ohjauksessa ja neuvonnassa ja auttaa samalla työnantajaa tuotantoketjun töiden organisoinnissa.

Kausityön Kymppi -koulutus kehittää tuotantoketjun laatua ja toimii osana tilan johtamisjärjestelmän kehittämistä. Lisäksi koulutus sitouttaa potentiaalisen kausityöntekijän tilan tehtäviin tulevia satokausia ajatellen.  

Ajankohta ja kesto

Koulutus toteutetaan ajalla 13.6.2022 –13.10.2022.

Koulutuksen lähipäivät iltaisin klo 17.00 alkaen 13.6., 14.6., 15.6., 24.8. tai 25.8. (ryhmä jaettu), 31.8., 21.9., 11.10. ja 13.10. Tilakohtainen ohjaus erikseen sovitun aikataulun mukaan.

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen laajuus on 50 tuntia, josta lähiopetusta 25 h, tilakohtaista ohjausta 12 h ja itsenäistä työskentelyä 13 h. Sekä lähiopetukseen että tilakohtaiseen ohjaukseen tarjoamme tulkkipalvelut. Opetuskielenä on englanti.

Koulutuksen kustannukset opiskelijalle

Koulutus on opiskelijoille maksuton ja opiskelijat ovat vakuutettuja koulutuksen lähipäivien aikana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 8.6.2022 mennessä alla olevan linkin kautta

Ilmoittaudu

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Jaakko Kuusvuori, puh. 0500 525 493, jaakko.kuusvuori(at)livia.fi

Lataa kurssin esite (pdf)

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskuksen tehtävänä on edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta sekä vastata nopealla toiminnalla työmarkkinoiden äkillisiin rakennemuutoksiin.

 

Luomukurssi

Olemme järjestäneet luomusitoutumuksen koulutusvaatimuksen (5 pv) täyttävää luomun peruskurssia säännöllisesti Tuorlan toimipisteessämme. Aiheisiin perehdyttävät ammattiopisto Livian opettajat sekä muut alan asiantuntijat.

Päivitämme seuraavan koulutusajankohdan tälle sivulle, kun se varmistuu. 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Jaakko Kuusvuori

puh. 050 052 5493

jaakko.kuusvuori(at)livia.fi