emolehmä

Lyhytkurssit

Koulutusta ukrainalaisille kausityöntekijöille

Kausityön Kymppi-koulutus

Ammattiopisto Livia toteutti kesä-lokakuussa 2022 kausityökoulutuksen, ukrainalaisille hedelmä-, marja- ja vihannestilan kausityöntekijöille, joille tarvitaan osaamista työjohtajatason tehtävistä. Koulutus tarjoaa tietotaitoa töiden organisoinnista, perustietoja laatujärjestelmästä ja työntekijöiden perehdyttämisestä. Lisäksi Kymppi-koulutettu pystyy jakamaan työnantajan vastuuta työn päivittäisessä ohjauksessa ja neuvonnassa ja auttaa samalla työnantajaa tuotantoketjun töiden organisoinnissa.

Kausityön Kymppi -koulutus kehittää tuotantoketjun laatua ja toimii osana tilan johtamisjärjestelmän kehittämistä. Lisäksi koulutus sitouttaa potentiaalisen kausityöntekijän tilan tehtäviin tulevia satokausia ajatellen.  

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Jaakko Kuusvuori, puh. 0500 525 493, jaakko.kuusvuori(at)livia.fi

Lataa kurssin esite (pdf)

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskuksen tehtävänä on edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta sekä vastata nopealla toiminnalla työmarkkinoiden äkillisiin rakennemuutoksiin.

 

Luomukurssi

Livian luomukurssit!

Ammattiopisto Livia järjestää luomusitoutumuksen koulutusvaatimuksen (5 pv) täyttävää luomun peruskurssia säännöllisesti Tuorlan toimipaikassa. Aiheisiin perehdyttävät Ammattiopisto Livian opettajat sekä muut alan asiantuntijat.

Koulutuspaikka Tuorlan koulurakennuksen auditorio, Tuorlantie 1 Piikkiö. Kurssin aikana tutustutaan luomutuotannon keinoihin pelto-, puutarha ja eläintuotannossa.

Hinta 80€ (sis. alv 24%) 

Päivitämme ajankohdat nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Kysy seuraavan koulutuksen ajankohtaa.

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Jaakko Kuusvuori
puh. 050 052 5493
jaakko.kuusvuori(at)livia.fi

Eläinten kuljettajapätevyyskoulutus

Koulutuksen ajankohta ja kesto

Koulutukset kevät 2023:

  • Perjantai 31.3.2023 klo 9.00-16.00

Koulutuksessa käsitellään pieneläimet ja hevoset.

Koulutukset syksy 2023:

  • Perjantai 24.11.2022 klo 9.00-16.00.

Koulutuksessa käsiteltävät eläimet hevonen, nauta ja lammas.

Hakeminen

Ilmoittautuessasi ilmoita myös minkä eläinlajin koulutuksesta olet kiinnostunut.

Sitovat ilmoittautumiset 17.11.2023 mennessä:

jaakko.kuusvuori(at)livia.fi

Lue lisää

Nuorten viljelijöiden tulotuki -minimikoulutus 

Haluatko jatkaa kotitilasi toimintaa tai onko haaveissasi tilanpito? Tämä koulutus on sinulle! Nuorten viljelijöiden tulotuen ehtojen täyttämiseen suunnattu minimitutkinto vastaa tarpeeseesi. Koulutuksessa perehdyt nopeatempoisesti ja täysin omaan tahtiisi yrittäjyyden ja tuotantosuuntasi mukaisiin oppeihin. Monimuotoisen toteutettava tutkinnonosa /tutkinnonosat on mahdollista suorittaa täysin etäopintoina, jolloin opintojen suorittaminen on paikkariippumatonta ja opiskelijan niin halutessa hyvin nopeatempoista. Oppimisen aikataulu on oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukainen. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Tutkinnonosapaketti antaa kelpoisuuden nuorten viljelijöiden tulotukeen. 

Koulutuksen ajankohta ja kesto

Koulutus alkaa nonstoppina ja sen voi suorittaa kokonaan etäopintoina. Koulutus kestää opiskelutahdista riippuen noin 2-3 kk. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka pohjalta koulutuksen pituus määräytyy. Räätälöimme opinnot sinun tavoitteidesi mukaan! 

Perustutkintokoulutus on maksutonta. Erilaiset viranomaismaksut, kuten korttikoulutusten (työturvallisuus, tieturvallisuus, tulityö, T-luokan ajolupa, yms.), viranomasimaksut eivät sisälly maksuttomaan koulutukseen. Koulutus järjestetään Livian Tuorlan toimipaikassa (Tuorlantie 1)

Hae koulutukseen oheisen hakulinkin kautta Hakijat kutsutaan haastatteluun. Haastatteluaika sovitaan henkilökohtaisesti. 
Hakulinkki avataan pian.

 

Lisätietoja 
Opetutor Tomi Laaksonen, puh. 050 4132597 
Opintosihteeri Leena Koli, puh. 050 464 2200 
Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi(at)livia.fi