Lyhytkurssit

Luomukurssi

Livian luomukurssit!
Peimarin koulutus Oy järjestää luomusitoutumuksen koulutusvaatimuksen (5 pv) täyttävää luomun peruskurssia säännöllisesti Tuorlan toimipaikassa. Aiheisiin perehdyttävät Ammattiopisto Livian opettajat sekä muut alan asiantuntijat.

Koulutuspaikka Tuorlan koulurakennuksen auditorio, Tuorlantie 1 Piikkiö. Kurssin aikana tutustutaan luomutuotannon keinoihin pelto-, puutarha ja eläintuotannossa.

Hinta 80€ (sis. alv 24%) / koulutuspäivä

Tutustu koulutuksen kuvaukseen

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Pia Suutari
puh. 0504629129
pia.suutari(at)livia.fi

Nuorten viljelijöiden tulotuki -minimikoulutus

Haluatko jatkaa kotitilasi toimintaa tai onko haaveissasi tilanpito? Tämä koulutus on sinulle! Nuorten viljelijöiden tulotuen ehtojen täyttämiseen suunnattu minimitutkinto vastaa tarpeeseesi. Koulutuksessa perehdyt nopeatempoisesti ja täysin omaan tahtiisi yrittäjyyden ja tuotantosuuntasi mukaisiin oppeihin. Monimuotoisen toteutettava tutkinnonosa /tutkinnonosat on mahdollista suorittaa täysin etäopintoina, jolloin opintojen suorittaminen on paikkariippumatonta ja opiskelijan niin halutessa hyvin nopeatempoista. Oppimisen aikataulu on oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukainen. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Tutkinnonosapaketti antaa kelpoisuuden nuorten viljelijöiden tulotukeen.

Tutustu koulutuksen kuvaukseen

Koulutusta ukrainalaisille kausityöntekijöille

Kausityön Kymppi-koulutus
Ammattiopisto Livia toteutti kesä-lokakuussa 2022 kausityökoulutuksen, ukrainalaisille hedelmä-, marja- ja vihannestilan kausityöntekijöille, joille tarvitaan osaamista työjohtajatason tehtävistä. Koulutus tarjoaa tietotaitoa töiden organisoinnista, perustietoja laatujärjestelmästä ja työntekijöiden perehdyttämisestä. Lisäksi Kymppi-koulutettu pystyy jakamaan työnantajan vastuuta työn päivittäisessä ohjauksessa ja neuvonnassa ja auttaa samalla työnantajaa tuotantoketjun töiden organisoinnissa.

Kausityön Kymppi -koulutus kehittää tuotantoketjun laatua ja toimii osana tilan johtamisjärjestelmän kehittämistä. Lisäksi koulutus sitouttaa potentiaalisen kausityöntekijän tilan tehtäviin tulevia satokausia ajatellen.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Pia Suutari, puh. 0504629129, pia.suutari(at)livia.fi

Lataa kurssin esite (pdf)

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskuksen tehtävänä on edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta sekä vastata nopealla toiminnalla työmarkkinoiden äkillisiin rakennemuutoksiin.